ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση “Greek Travel Show”

Στην έκθεση Greek Travel Show, που διοργανώνεται για 3η χρονιά από την ΔΕΘ-Helexpo στο Μαρούσι, συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (12-14 Απριλίου 2019) στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής τουριστικής προβολής και προώθησης που ακολουθεί.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας θα φιλοξενηθούν 13 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες που ανταποκρίθηκαν στη σχετική πρόσκληση συμμετοχής που απηύθυνε σε όλους τους νησιωτικούς δήμους η Διεύθυνση Τουρισμού. Πρόκειται συγκεκριμένα για τη Ρόδο, την Κω, την Πάτμο, τη Λέρο, την Αστυπάλαια, την Κάσο, τη Σαντορίνη, την Σύρο, την Ίο, την Πάρο, τη Μήλο, την Κύθνο και τη Φολέγανδρο. Όπως πάντα, η Περιφέρεια δίνει τη δυνατότητα στα νησιά να συμμετέχουν δωρεάν, να αναδείξουν το τουριστικό τους προϊόν αλλά και το ανεξάντλητο τουριστικό μεγαλείο του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου.

Η Greek Travel Show, προβάλλει µε τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους ελληνικούς προορισμούς, ενισχύοντας τον εσωτερικό τουρισμό, προτείνοντας νέες ιδέες στους εν δυνάμει επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις διακοπές τους.

Σχετικά με τη συμμετοχή της ΠΝΑΙ στην 3η Greek Travel Show, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής:

«Ο αγώνας μας για την τουριστική προβολή και προώθηση των νησιών είναι συνεχής. Έχοντας κλείσει πρόσφατα ένα μεγάλο κύκλο συμμετοχών στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου το Νότιο Αιγαίο άφηνε πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, παίρνουμε μέρος και στην 3η Greek Travel Show. Πρόκειται για μία από τις  διοργανώσεις που τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά ραντεβού στη χώρα. Δίνει έμφαση στον εσωτερικό τουρισμό, που αποτελεί βασική μας προτεραιότητα».

Ακολουθήστε μας