Η κουζίνα της Μήλου στο Μιλάνο, την Ιταλική μητρόπολη της γαστρονομίας και των νέων τάσεων, διά χειρός του δικού μας Βασίλη Παπικινού:
Μαγείρεψαν, και έδειξαν τις γεύσεις της Μήλου, σε μια προσπάθεια να δώσει η Μήλος τη δική της ταυτότητα στο νέο ρεύμα του γαστρονομικού τουρισμού.
Γράφει ο ίδιος ο Βασίλης στη σελίδα του σε κοινωνικό δίκτυο:
Το να φέρουμε την κουζίνα της Μήλου στο Μιλάνο και να μαγειρέψουμε για ενα "απαιτητικό" κοινό με τεραστια γαστρονομική κουλτούρα όπως είναι οι Ιταλοί για μένα ήταν όνειρο ζωής,το να καταφέρουμε να "αποσπασουμε" την αποδοχή και το χειροκροτημα τους για μένα ήταν στοίχημα ζωής. Τα καταφέραμε και τα δύο μέσα από μια τετραμηνη συστηματική προσπάθεια με τον Dimitris Moraitis την Serena Borghesi και τον Massimo Merola με γνώμονα την αγάπη μας για το νησί και την γαστρονομική αναδειξη του .Αρωγοί σε αυτό υπήρξαν πάρα πολύ επιχειρηματίες της Μήλου τους οποίους τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Alla prossima λοιπόν αφού κάναμε μόνο την αρχη .