ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Εντυπωσίασε η Μηλέικη κουζίνα το Αθηναϊκό κοινό

Η Μηλέικη κουζίνα και γαστρονομία μάγεψε το Αθηναικό κοινό στα πλαίσια της δράσης Think globally act globally. Την κουζίνα της Μήλου εκπροσώπησε ο σεφ Βασίλης Παπικινός ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου “Αλευρόμυλος” την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

 

 

Το μενού που ετοίμασε ο Βασίλης Παπικινός  ήταν αμιγώς κυκλαδίτικο και μηλέικο περιλαμβάνοντας φλαούνια, πιταράκια και κατσικάκι με πελτέ Μηλέϊκο, αλλά και γλυκές φλογέρες με γλυκό κουφέτο και σιρόπι Αρμαπαρόριζας.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios