ΜΗΛΟΣ

Μήλος

Ο Cine Καλησπερίτης στα Πολλώνια της Μήλου με δύο ταινίες τη Δευτέρα

Ο Cine Καλησπερίτης επισκέπτεται τα Πολλώνια της Μήλου, τη Δευτέρα 24/6/2024, στις 21:30μ.μ. με Παιδική προβολή & Ενηλίκων!
 
Η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «ΚΙΜΩΛΙΣΤΕΣ» ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολλωνίων Μήλου – (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ) κατόπιν καλέσματος του προέδρου κ. Χρήστου Γαλλή, ταξιδεύει με το Cine Καλησπερίτη στο νησί της Μήλου, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, στις 21:30μ.μ. στα Πολλώνια, με δυο διαφορετικές προβολές σε απόσταση στην παραλία και χορηγούς το Ντεκ καφέ μπραντ και το Νάμα παραδοσιακό εστιατόριο.
Στην πανέμορφη παραλία των Πολλωνίων, κάτω από τα αστέρια και δίπλα στο κύμα, οι ενήλικες Cinephiles θα παρακολουθήσουν την Ιταλική κωμωδία «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» και οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την Παιδική ταινία «Ουπς! Ο Νώε έφυγε ...».
Οι δυο ταινίες αποτελούν ευγενική χορηγία της εταιρείας διανομής Rosebud.21
 
ΤΑΙΝΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: «Τα Παράπονα στο Δήμαρχο» (2017) Υπόθεση Μία σπαρταριστή λαϊκή κωμωδία με αιχμηρά σχόλια και καταστάσεις που θα ταίριαζαν οπουδήποτε εντός της ελληνικής επικράτειας. Μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, η πονηριά και ο σουρεαλισμός ζουν. Στο μικρό χωριό της Σικελίας, Πιετραμάρε, πλησιάζουν δημοτικές εκλογές. Για πάρα πολλά χρόνια, δήμαρχος ήταν ο διεφθαρμένος Γκαετάνο Πατάνε, ο οποίος είναι έτοιμος να συνεχίσει τη θητεία του. Αυτή τη φορά όμως είναι υποψήφιος κι ο Πιερπάολο Νατόλι, υποδειγματικός πολίτης, γεμάτος ήθος και ιδανικά. Ενάντια στις πιθανότητες ο Πιερπάολο κερδίζει τις εκλογές και μια νέα εποχή νομιμότητας και τάξης αρχίζει στην πόλη. Είναι έτοιμοι όμως οι κάτοικοι της να την υποδεχτούν; Πρωταγωνιστούν: Βιντσέντζο Αμάτο, Τόνι Σπεραντέο, Λέο Γκουλότα, Σέρτζιο Φρίσκια, Αντόνιο Κατάνια Σκηνοθεσία: Σάλβο Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε
 
ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ : «Ουπς! Ο Νώε έφυγε ...» Υπόθεση Ο Ντέιβ και ο γιος του, Φίνι, ανήκουν στο περίεργο είδος των φρουφρούληδων, ένα αδέξιο και ιδιαίτερης όψης ζώο που φαινομενικά δεν κάνει για τίποτα - σε τέτοιο βαθμό που δεν τους επιτρέπεται η επιβίβαση στην Κιβωτό του Νώε. Με τη βοήθεια από δύο γραπίνες, της Χέιζελ και της κόρης της, Λία, ο Φίνι και ο Ντέιβ καταφέρνουν να περάσουν ως λαθρεπιβάτες. Όταν, όμως, η Κιβωτός αναχωρήσει, η Λία και ο Φίνι μένουν κατά λάθος πίσω και πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Το παράδοξο αυτό δίδυμο, παρέα με διάφορα ζωάκια που συναντούν στον δρόμο, πρέπει να αντιμετωπίσει διαφόρων ειδών μπελάδες, από τα νερά που ολοένα φουσκώνουν γύρω τους ως και άλλα ζώα που τους έχουν βάλει στο μάτι. Στο μεταξύ, οι γονείς τους, που ξέμειναν πίσω στην Κιβωτό, κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσουν πίσω και να σώσουν τα παιδιά τους… Τελικά μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίσεις το τέλος του κόσμου για να βρεις τη θέση σου σε αυτόν! Η κλασική, διαχρονική ιστορία της Κιβωτού του Νώε -αυτή τη φορά, όμως, από την οπτική ματιά των… χαμένων της υπόθεσης- μετατρέπεται σε μια, γεμάτη ανατροπές και εκκεντρικά πλασματάκια, περιπέτεια, που τολμά να φανταστεί έναν εντελώς καινούργιο κόσμο: αυτόν που υπήρχε πριν από εμάς!
Σκηνοθεσία:Toby Genkel, Sean McCormack Σενάριο:Richie Conroy, Toby Genkel, Mark Hodkinson Μοντάζ:Reza Memari Μουσική:Stephen McKeon Ηθοποιοί:Dermot Magennis, Callum Maloney, Tara Flynn Φορμάτ:DCP Χρώμα:Έγχρωμο Χώρα Παραγωγής:Γερμανία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ιρλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες Έτος Παραγωγής:2015 Διάρκεια:87' Ηλικία 6+
 
 

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios