ΜΗΛΟΣ

Μήλος

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΠΕΖΑΪΝΤΕ

 

Ο επικεφαλής και τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΜΗΛΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ», εκφράζουμε για ακόμη μια φορά τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του αείμνηστου Θεόδωρου Μπεζαϊντέ, λυκειάρχη και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Μήλου.

Επιθυμώντας να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για το εκπαιδευτικό έργο του εκλιπόντος και την ανιδιοτελή προσφορά του στα παιδιά της Μήλου, αποφασίσαμε να προσφέρουμε, στη μνήμη του, από τη νέα σχολική χρονιά, δύο τριετείς υποτροφίες σπουδών, για εκμάθηση αγγλικών, ανεξαρτήτως επιπέδου, σε ένα μαθητή του δημοτικού σχολείου Αδάμαντα και ένα μαθητή του δημοτικού σχολείου Μήλου -Τριοβασάλου, των οποίων οι οικογένειες χρειάζονται στήριξη.

Η επιλογή των υποτρόφων επιθυμούμε να γίνει σε συνεργασία με την Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, στους οποίους έχουμε απευθύνει ανάλογο αίτημα και τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία. Τα ονόματα των υποτρόφων, ΔΕΝ θα ανακοινωθούν, για ευνόητους λόγους.

Ευχαριστούμε θερμά τα κέντρα Ξένων Γλωσσών, Τσιριγωτάκη Κωνσταντίνας στον Αδάμαντα, και Ραπανάκη Ειρήνης στον Τριοβάσαλο για την συνεργασία και την ευγενική προσφορά των απαραίτητων βιβλίων για τη διάρκεια της τριετούς φοίτησης.

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΜΗΛΟΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ»

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ ΨΑΘΑΣ

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios