ΜΗΛΟΣ

Μήλος

MANDRAKIA ARTIS: Ενας απολογισμός και μια υπόσχεση

Πριν λίγες ημέρες, έπεσε η αυλαία του MANDRAKIA ARTIS 2024 .

Στο πιο γραφικό, ατμοσφαιρικό σκηνικό, για δύο μήνες, ακούσαμε σπουδαίες μουσικές, μοναδικούς στίχους, παρακολουθήσαμε εξαιρετικές ταινίες, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, απολαύσαμε, χρώματα, ήχους και αισθήματα.

MANDRAKIA ARTIS : Ένα Φεστιβάλ που έγινε θεσμός, που αφορά πλέον όχι μόνο τα Μαντράκια,  αλλά όλη τη Μήλο και που η φήμη του κατέκτησε όλη τη χώρα, τα τοπικά και εθνικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και  τους εκατοντάδες τουρίστες, που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

Πάνω από 10.000 θεατές παρακολούθησαν εφέτος τις 12 συνολικά εκδηλώσεις – στάσεις του MANDRAKIA ARTIS  2024.

Για όλη αυτή τη διοργάνωση την ευθύνη της οποίας έχει ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανδρακίων Μήλου,  δούλεψαν δεκάδες άνθρωποι για πολλούς  μήνες .
Φρόντισαν για μια άρτια οργάνωση σε επίπεδο εκδηλώσεων, προγράμματος, φιλοξενίας και υποδομών. Τους ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε την Βιβή, την Εργίνα, τον Νίκο, την Άννα, τον Φραγκιό, τον Δημήτρη, την Κική, την Ανθούσα, την Στεριανή, τον Χρήστο, την Λένα, την Ευθυμία, την Στέλλα, την Ανέζα, τον Γιώργο, την Μαρία, τον Στέλιο, την Ποθητή, την Ειρήνη, τον Αριστοτέλη, τον Πέτρο, την Ελένη, τον Ανδρόμαχο, την Τάνια...

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους  Μαντρακιώτες  που νοιώθουν πλέον τον θεσμό σαν παιδί τους και διαπιστώνουν τη σημαντική αναβάθμιση του οικισμού μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας – IMERYS ,  ΔΗΜΟ ΜΗΛΟΥ,  Υπουργείο Πολιτισμού , ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ,  GREEN COLAE.Ε.K.O.M ,  Παγκρήτια Τράπεζα ,  Αιολική Γη Α.Ε   που ήδη δηλώνουν υπερήφανοι που συνέβαλαν  για αυτό το «πανηγύρι»  ποιότητας και αισθητικής. Τους ευχαριστούμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους: ΠέτροΤούρλο (μεταφορές Μήλου), Πόλυ Τούρλου (Milos transfer), Γιώργος Νίνος - Τransfer, Γιάννης Βικελής – Αρτοποιήματα ,  Νίκος Λιβάνιος - πρατήριο ΕΚΟ , Γιώργο Κρέτση – Φούρνος ΑΡΤΕΜΙΣ , Δομή ΑΤΕ, Καντίνα ΟΑΣΙΣ – Μανδράκια, Κάβα Καλός, Πέτρος και Μιχάλης Βαμβακάρης -  Γλαρονήσια , τους Συλλόγους Ζεφυρίας, Πλακών, Τριοβασάλου, την Χορευτική Ομάδα Μήλου, την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών, τον Δημήτρη Πουλημένο – Φώτα- Ηχος , τον Φίλιππα Ζανέση - φωτογραφίες βίντεο, το εστιατόριο ΧΑΜΟ-Νίκο Ψαθά,  τον  Αντώνη Πουλάκη ,  τον Γιάννη Γενναδόπουλο  (Κούκο) και ΜΑΛΛΗ ΑΕ που η συμβολή όλων ήταν καθοριστική. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Παναγιώτη Λιβανό.

Ετοιμαζόμαστε ήδη για τα επόμενα MANDRAKIA ARTIS 2025 !!!!!, με  γνώμονα πάντα την ποιότητα, την καλαισθησία και την πολιτιστική αποθέωση του ευλογημένου τόπου μας. θα κάνουμε τα καλύτερα!
Καλό Φθινόπωρο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθήστε μας

Kostas Kamakaris 255x220

metaforiki panorios