Παιδία

Μήνυμα Δημάρχου Μήλου μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των μαθητών στις Πανεπιστημιακές Σχολές :


Αγαπητά μου παιδιά,
Αξίζετε όλοι θερμά συγχαρητήρια για το πιο σημαντικό σας επίτευγμα μέχρι στιγμής: την προσπάθεια που καταβάλατε για να ανταποκριθείτε στις εξετάσεις που κληθήκατε να δοκιμαστείτε.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ήταν ο πρώτος αγώνας δρόμου, με μακρόχρονη μαθητική πορεία, κατά τον οποίο δοκιμάσατε τις αντοχές, τις γνώσεις, την επιμέλεια και το πείσμα σας.
Αυτή η εμπειρία ήταν μόνο η αρχή για όσα συναρπαστικά γεγονότα ακολουθούν, σε μια ζωή γεμάτη προκλήσεις, δυνατότητες και
νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας.
Για όσων οι κόποι ανταμείφθηκαν με ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και αφοσίωση την φοιτητική σας πορεία.
Όσοι νιώθετε μακριά από τους στόχους σας αυτή τη φορά, πρέπει να μην ξεχνάτε ότι το μέλλον της ζωής σας δεν κρίνεται από μια μόνο στιγμή ή ένα αποτέλεσμα. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και εναλλακτικούς δρόμους που μπορούν να σας οδηγήσουν στο όνειρό σας, αρκεί να το επιθυμεί η ψυχή σας.
Υπερήφανος για όλους εσάς, δεσμεύομαι να συνεχίσω να υποστηρίζω τις προσπάθειες και τις φιλοδοξίες σας για ένα καλύτερο νησί !


Μανώλης Μικέλης
Δήμαρχος Μήλου

Ακολουθήστε μας