ΥΓΕΙΑ

Υγεία

Συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα των Συλλογικών Φορέων της Μήλου για το Κέντρο Υγείας Μήλου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΗΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Μήλος 16.10.2024
Α.Π 2/2024

Το σωματείο μας πήρε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης συγκέντρωσης, συνέλευσης των πολιτών και των συλλογικών φορέων του νησιού για το Κέντρο Υγείας Μήλου. Την Κυριακή 13/10 στις 11 πμ η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου αλλά και ο προθάλαμος ήταν γεμάτα από πολίτες που ενδιαφέρονταν γι’ αυτό το μεγάλο θέμα του νησιού.
Η συζήτηση που έγινε , με τις παρεμβάσεις πολλών πολιτών και εκπροσώπων συλλογικών φορέων ήταν εξαιρετική . Ουσιαστικές ήταν οι τοποθετήσεις του Δήμαρχου Μήλου, του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μήλου αλλά και η ενημέρωση για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας από τον γιατρό κ. Αποστολόπουλο. Διατυπώθηκε από όλους η θέληση για την κοινή προσπάθεια διεκδίκησης της στελέχωσης και βελτίωσης της λειτουργίας του.
Το σωματείο μας πρότεινε στην συγκέντρωση, συνέλευση των πολιτών και φορέων της Μήλου την συγκρότηση μιας επιτροπής αγώνα των σωματείων και συλλόγων της Μήλου για το Κέντρο Υγείας Μήλου. Η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Η επιτροπή αυτή θα έχει μόνιμο χαρακτήρα συντονίζοντας την προσπάθεια των συλλογικών φορέων του νησιού για την σωστή στελέχωση και γενικότερα την αναβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας .
Στην επιτροπή αυτή συμφωνήθηκε να συμμετέχουν τα παρακάτω σωματεία και σύλλογοι :
- Ίδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας Μήλου
- Εργατικό Κέντρο Μήλου
- Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μήλου
- Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου
- Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου
- Σύλλογος Γυναικών Μήλου «Η Αφροδίτη»
Οι συνεδριάσεις της επιτροπής θα ανακοινώνονται δημόσια και θα είναι ανοιχτές στις παρεμβάσεις κάθε άλλου συλλογικού φορέα αλλά και πολίτη της Μήλου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μήλου

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Γ. Μάλλης Δ. Μαλαχίας

Ακολουθήστε μας