Αυτοδιοίκηση

ΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΜΗΛΟΥ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μήλου με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία Προέδρου του, ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΜΠΕΖΑΪΝΤΕ,
συνήλθε σε έκτακτη, διά περιφοράς συνεδρίαση και με τηνυπ’ αριθ. 105 / 2024 ομόφωνη απόφασή του(ΑΔΑ 69ΩΨΩΚΩ-032), εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

«Ο Θεόδωρος Μπεζαϊντές από τις 2-1-2024 μέχρι την ημερομηνία του θανάτου του διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μήλου. Παράλληλα υπήρξε εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα πέντε τελευταία χρόνια, διευθυντής του Γενικού Λυκείου (ΓΕ.Λ.) Μήλου. Υπηρέτησε και τις δύο θέσεις ευθύνης με αυταπάρνηση, υπευθυνότητα, εντιμότητα και ταπεινότητα, στοιχεία που τον χαρακτήριζαν και στην προσωπική του ζωή. Εμείς οι συνάδελφοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι συνάδελφοι στο σχολείο αλλά και οι μαθητές, που είχαν την τύχη να τον είχαν δάσκαλο, θα θυμόμαστε για πάντα τον Θεόδωρο Μπεζαϊντέ, όχι ως κάτοχο μιας θέσης ευθύνης, αλλά ως τον άνθρωπο που φρόντιζε για τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα τους μαθητές του, που αποτελούσαν και την καθημερινή του οικογένεια. Η αιφνίδια απώλειά του προκάλεσε έντονη συγκίνηση στους κατοίκους της νήσου Μήλου και δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό.»

 

1. Εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για την απώλεια του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μήλου, Θεόδωρου Μπεζαϊντέ.
2. Απευθύνει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια σύσσωμου του Δημοτικού συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

3. Σε ένδειξη πένθους να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δήμου την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του εκλιπόντος.

4. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.

5. Να δημοσιευθεί το ψήφισμα στις τοπικές εφημερίδες και ηλεκτρονικά Μ.Ε.Ε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

ΤΡΙΜΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ακολουθήστε μας